gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Šokačka grana 1

Šokačka grana

Šokačka grana 2

Sample Image

Šokačka grana

Šokačka grana 3

Sample Image

Šokačka grana

Šokačka grana 4

Sample Image

Šokačka grana

Šokačka grana

Sample Image

Šokačka grana

Šokačka grana 5

Sample Image

Šokačka grana

Program rada za 2018. godinu


Program rada 2018.
Financijski plan 2018.

[ Program rada 2018. ]   [ Financijski plan 2018. ]

Dani kruha 2015.


Šokačka je grana u srijedu, 7. listopada o.g., po jedanaesti puta organizirala Dane kruha, prelijepu manifestaciju koja je i ove godine napunila graninu dvoranu u kralja Petra Svačića 36 u Osijeku.

Više...

Poklade Šokačke grane


Poklade su i ludi su dani, grmi ovih dana na ovim našim prostorima, pa su i snaše iz Šokačke grane poslale pozivnicu urbanom svitu osječkom – dođite i proveselite se s nama, Poklade su pa ću se uredit, roza gaće i od dike hlače. I doista su se dotjerale, ta više od polovice ih nisam prepoznao sve dok nisu progovorile.

Više...

Festival materinskog jezika


Međunarodni dan materinskog jezika, 21. veljače, obilježen je u Osijeku Festivalom jezika u organizaciji Gradske i sveučilišne knjižnice i Šokačke grane uz sudjelovanje udruga i društava manjinskih zajednica iz Osijeka i okolice.

Više...

Stazama tradicije


Šokačka grana Osijek je prelijepom modnom revijom najavila nastavak projekta „Šokački suvenir gradu Osijeku“, osmi po redu, a početak je to i nove generacije tradicijskih radionica, koje će tijekom korizme ponovno okupiti 120 – 150 sudionika iz Osijeka i okolice, koji u urbanoj sredini žele ovladati umijećem i tehnikama poput heklanja, šlinganja, pletenja, veza, necanja, radovima kojima su se ponosile njihove mame, bake, strine i tetke.

Više...

Božićna priča

SRETAN TI BOŽIĆ ŠOKADIJO

Baš tako su članovi Šokačke grane odaslali božićnu čestitku Šokcima, ma gdje bili, ali i svim ljudima dobre volje, u četvrtak navečer na ovogodišnjoj „Božićnoj priči“ u Osijeku.

Više...

Šokačka grana u Šidu


Šiđani su u subotu 16. studenog, u dvorani Kulturno obrazovnog centra, imali priliku da uživaju u dvosatnom programu Udruge „Šokačke grane“ iz Osijeka. Gostovanje u Šidu, dogovoreno je još prošle godine između predstavnika „Šokačke grane“ i HKD „Šid“, kada je organizirana književna večer posvećena Isi Velikanoviću.

Više...

Tamburaši

Image 4

Izrada u tijeku ...

Uskrs

Image 3

Izrada u tijeku ...

Zbor

Image 2

Izrada u tijeku ...

Obavijesti

Šokačka zabava 2018.

Božična priča 2017.

Godišnja skupština 2017.

HKC "Bunjevačko kolo"

Anketa

Što mislite o novim web stranicama:

 

 

 

 

 


  Rezultati